NIEUWS

Groots feest tijdens 7-jarig bestaan

Met een grote glimlach kijken wij terug op ons verjaardagsfeest. Afgelopen juni bestonden wij 7 jaar, en dit moest natuurlijk gevierd worden. Deze dag viel alles op zijn plaats.

 

Te beginnen met de borrel en aansluitend de barbecue. Traditiegetrouw stonden Dj’s Hein en Ken op het programma. Het duo wist ons gelijk al in Braziliaans extase te brengen. Onder het genot van een lekkere versnapering van de grill stroomde het plein vol met vrienden en bekenden.

Terwijl de schemering haar intreden deed, bouwde The Rolling Beat Machine de band op om het gevulde plein aan het dansen te krijgen.  De band slaagde met vlag en wimpel, vanaf de gevulde tribune tot aan de golden cirkel werd er meegezongen, gelachen en gedanst. De Brassband was de kers op de taart. Dit trommelgeweld in combinatie met een geweldige laatste set van The rolling Beat Machine was misschien wel het hoogtepunt van de dag.

 

We willen jullie bedanken voor een mooie verjaardag. Op naar jaar acht!

 

Bieren van de maand

Cafe de Oude Jan presenteert: Popfestijn

Live-muziek en Café de Oude Jan zijn al jaren een goed huwelijk. Zondag 9 juli zijn we weer terug, met vier talentvolle acts. Het plein is voor een middag een klein zomers festivalterrein waar je in een strandstoel kan genieten van mooie muziek en een geweldige sfeer.

 

Laat je deze dag geheel verrassen door de muzikale acts en de intieme sfeer.

De dag wordt afgetrapt door Squirrel. Een groot talent dat door het landelijke talentplatform ‘De Popronde’ is geselecteerd. Squirrel speelt break-up songs met folky gitaartjes, drumcomputers en her en der wat vrouwenstemmen. De muziek heeft invloeden van onder andere José Gonzalez, Leonard Cohen en Sufjan Stevens. Het Delftse Rapaille maakt hun comeback. Na een half jaar radiostilte speelt de band in een nieuwe samenstelling nieuw repertoire. Een primeur dus!

 

Benieuwd naar de rest van de acts? Check het Facebookevent en meld je aan.

Dit wordt een zondag om niet te vergeten.

>

>

>

>

>

>

>

>

>

Café de Oude Jan

Heilige Geestkerkhof 4

2611 HP  Delft