NIEUWS

Opening Popronde in Cafe de Oude Jan

Donderdag 21 september wordt de Popronde weer georganiseerd in Delft. Dit jaarlijks terugkerende muziekevenement reist langs verschillende steden en programmeert binnen verschillende horecazaken het muziektalent anno 2017. Café de Oude Jan is ook dit jaar weer onderdeel van de Porponde. Een speciaal jaar, want wij verzorgen, samen met Bjarke Ramsing, de opening van het festival.

 

Bjarke Ramsing is een Deense muzikant die momenteel veelal vanuit Nederland opereert. Zijn (muzikale) opvoeding ligt echter in het zuiden van Denemarken, waar hij kennis maakte met Blues en Folk. En dat hoor je terug in de bezielende muziek die hij maakt. Met zijn akoestische gitaar schrijft Bjarke bloedmooie liedjes die je grijpen en niet meer los laten.

 

Kom op donderdag 21 september naar ons café en geniet van de bands van morgen!

Nieuwe bieren van fles

Geslaagd Jazzfestival helaas weer achter de rug

Alhoewel het altijd een flink weekendje is, is het stiekem toch wel jammer dat het is afgelopen. Het Jazzfestival van 2017 kan namelijk de boeken in als meer dan geslaagd. Het heerlijke weer, het programma en de buitenkeuken waren debet aan drie heerlijke dagen.

 

Vrijdag mocht Lara Kroon het festijn aftrappen. De muziek van de singer-songwriter zorgde ervoor dat velen aanschoven om te genieten van het kalfstaartstuk, de kippendijen of de vegetarische salade. Het bleek ook een prima opwarmer voor de bands Wild Organ & Drums en Los Paja Brava. Zij zorgde ervoor dat het bomvolle plein opgezweept en vermaakt werd.

 

Op de zaterdag was er vanaf 15:00 uur muzikaal vermaak. Natuurlijk bewees Mr. Boogiewoogie de ideale afsluiter te zijn. Terwijl het grote talent The Howlin’ het publiek kippenvel op de rug bezorgde en langzaamaan deed dansen.

 

Als kers op de taart stonden er zondag ook nog twee bands op het programma. PaPa GoNi en Pierre et les Optimistes zorgde voor de ideale afsluiting van het festival. Met veel plezier zagen wij dat heel veel mensen hebben mogen genieten van de muziek op ons plein. Op naar de volgende!

 

>

>

>

>

>

>

>

>

>

Café de Oude Jan

Heilige Geestkerkhof 4

2611 HP  Delft