NIEUWS

Koningsdag Cafe de Oude Jan

Koning Willy wordt 50 jaar. En dat moet natuurlijk groots gevierd worden. Donderdag 27 april is Café de Oude Jan The place to be! Speciaal voor zijn 50e verjaardag trakteert de Koning jullie op een onvergetelijk feestje.

 

Vandaag is de klant Koning. Hoe kan dat ook anders met The Clarks en Dj’s Noot& Knaap op het podium? En dat is nog niet alles, want Kees van Hondt zet de Kroon op het werk. Met zijn aanstekelijke feestmuziek zijn wij allemaal voor even Koning.

 

Ontmoet jij vandaag je prins op het witte paard, of ben je van plan de prins te spreken? Eén ding is zeker, het wordt een onvergetelijke dag! Maak je klaar voor een partij swingen naast de Oude Kerk.

Bieren van de maand

Lentebiertocht & Koningsnach

De komende maand staan er voldoende evenementen op het programma. Koningsdag is jaar en dag al één van de bekendste evenementen die wij organiseren. Maar in april staan nog meer leuke dingen op het programma.

 

Allereerst de Lentebiertocht op zaterdag 8 april. Waar de tocht de laatste edities langs vijf cafés kwam, is Kobus Kuch hier als zesde bijgekomen. Vanaf 15:00 uur kunt u meedoen aan de tocht. Kaarten zijn natuurlijk bij ons aan de bar te krijgen. Wij schenken deze dag met veel plezier de Maneblusser in. Dit is het populaire blonde stadsbier van Mechelen.

 

Woensdag 26 april staat in teken van de Koningsnach. Traditiegetrouw komen Paul Frank & Friends optreden. De Delftse band staat garant voor succes. Heerlijke folkcovers klinken door de boksen, terwijl je geniet van een heerlijk biertje. Wees bijtijds op je plekje te bemachtigen, het is altijd gezellig druk.

 

>

>

>

>

>

>

>

>

>

Café de Oude Jan

Heilige Geestkerkhof 4

2611 HP  Delft