NIEUWS

Het beste voor 2018

Namens het Thijs, Jon en het voltallige personeel wensen we eenieder een gelukkig en gezond 2018. We hopen jullie weer snel te mogen ontvangen voor gewoon een borrel, een heerlijke lunch of tijdens één van onze evenementen.

Evenementen in januari

Winterkaar weer van kracht

De komende maanden hanteren wij de winterkaart. Natuurlijk werken we veel met huisgemaakte producten. Zo hebben we ook deze winter weer het broodje met gekonfijte zuurkool uit de oven. Geserveerd met beenham, Old Amsterdam en mostermayonaise. Natuurlijk is de huisgemaakte erwtensoep terug van weggeweest. Voor de vegetariërs hebben staat de tomatensoep ook nog op het menu.

 

Wie op de ‘gezonde tour’ wilt heeft geluk. Ook het broodje Kruithuis staat weer op het menu. Dit waldkornbroodje wordt geserveer met gerookte kip, runderrookvlees, tuinkruiden-eiersalade, gemengde sla, tomaat en komkommer.

 

De hele winterkaart vind je op www.oudejan.nl. Daarnaast is de kaart te vinden op alle tafels en op de bar. Kom gezellig een keer langs voor een heerlijke lunch en een gezellig praatje.

>

>

>

>

>

>

>

>

>

Café de Oude Jan

Heilige Geestkerkhof 4

2611 HP  Delft