NIEUWS

Oude Jan presenteert
vernieuwde zomerkaart

Wie dacht dat wij deze zomer dezelfde lekkere broodjes als vorige zomer presenteren, komt bedrogen uit. Wij hebben de lunchkaart in een nieuw jasje gestoken, de broodjes zijn nog veel beter dan de jaren hiervoor. Samen met een externe chef hebben wij in de winter gekeken op welke manier wij de zomerkaart nog aantrekkelijker kunnen maken. We willen onszelf niet op de schouder kloppen, maar we slagen met vlag en wimpel. Na genoeg alle ingrediënten die op onze kaart staan worden bereid in onze kleine keuken.
En daar zijn we trots op.

 

Zo hebben we een nieuw Maaltijdsalade op de kaart staan die onder andere geserveerd wordt met kruidenquinoa, trostomaten, snijbonen en avocado. Onze gast heeft zelf de keuze om daar nog gerookte zalm of – kip aan toe te voegen. Daarnaast serveren wij ook een nieuwe vegetarisch broodje met gegrilde groenten, doperwtenhumus en tomatenchutney. Kort om, om de vingers bij af te likken.

 

Ben je benieuwd naar de vernieuwde lunchkaart? Deze kun je natuurlijk vinden op al onze tafels. Ook kun je even surfen naar onze website en klikken op het kopje ‘aanbod’. Genieten maar!

 

Jan’s Spirtis Mix Suggesties

Koningsdag een groot succes

Koningsdag begint voor Café de Oude Jan eigenlijk al op 26 april om 21:00 uur. Natuurlijk zijn wij al veel eerder bezig met de voorbereidingen, maar op dit moment begint het grote feest. Op dit tijdstip veranderd ons café in een knus muziekcafé. PAulFrAnk & Friends verkochte ook dit jaar ruimschoot uit. Met onverwachtse covers van Mumford & Son en Blaudzun wisten zij het publiek meer dan op te warmen voor het echte werk.

 

Voor de tweede keer in de Koningsdag-geschiedenis voegde we de Polka-meester Kees van Hondt toe aan de eeuwenoude gouden combinatie The Clarks Ft. Dj’s Noot & Knaap. Ook dit jaar bleek dit erg goed uit te pakken. De vrolijke ‘hoempapa’ zorgde er zelfs voor dat er opblaas-attributen door de lucht vlogen. Ook gouden combinatie was dit jaar weer een garantie voor succes. Veel bezoekers bewogen zich al vroeg naar de Heilige Geestkerkhof om de eerste noten van The Clarks mee te pakken.

 

 

>

>

>

>

>

>

>

>

>

Café de Oude Jan

Heilige Geestkerkhof 4

2611 HP  Delft