COLUMN

'2017
in een
pindadop'

Jan

Januari was de maand van het uitje met de vaste middagclub, nam volkszanger Jair de Groot, in het café, beelden op voor zijn videoclip en hadden we een aantal dagen nodig om bij te komen van de oudjaars- en de nieuwjaarsborrel.

 

Februari was de maand van een heel geslaagd bluesfestival, kwam het terras weer terug en sprak Goef de woorden legendarische Hoe ouder hoe gekker.

 

Maart was de maand van de gezellige LenteBBQ op ons terras, gingen we opzoek naar personeel voor het zomerseizoen en stonden Jeff en Pas met twee halve liters en een OJ-muts in de sneeuw.

 

April was de maand van Koningsdag, waar Kees van Hondt de pannen van het dak draaide. Stond de Oude-jan lekker te swingen tijdens Koningsnach en maakte we allemaal kennis met Edwin(Kroketwin).

 

Mei was de maand van de presentatie van ons vernieuwde zomerkaart, was de GT Holy Spirit No 4. voor het eerst verkrijgbaar en koos Marja ‘De Woonboot’ als haar ultieme kroegnummer.

 

Juni was de maand van het vieren van ons 7-jarige verjaardag, haalde we €250,- op tijdens de Nacht van de fooi en plukte Jon appels voor de biologische appelsap.

 

Juli was de maand van het kleine popfestival op ons terras, schreef Sterre een column over haar eerste weken en sprak joep de legendarische woorden It’s all about risk appetite.

 

Augustus was de maand van het raadsel van de parkeermeter, hadden we een vol programma tijdens het jazzfestival en kwam Matthias erachter dat die al sinds 2004 in onze kroeg komt.

 

September was de maand prachtige muziek tijdens de jaarlijkse popronde, vertelde Nikki dat de Vedett I.P.A. haar lievelingsbier is en kwamen we erachter dat Ben jr. al 38 is.

 

Oktober was de maand van de leerzame bockbierproeverij, gaven we een feestje ter ere van de nieuwe luifel en had Eva een Writers’block.

 

November was de maand van de start aan de verbouw van de keuken, haalde we de schutting weg en was ons huisbier officieel verkrijgbaar van fles

 

December was de maand van de biergarten tijdens Lichtjesavond, een bomvolle (F)Oudjaarsborrel en presenteerde we Jan’s bierpakket.

 

>

>

>

>

>

>

>

>

>

Café de Oude Jan

Heilige Geestkerkhof 4

2611 HP  Delft